RECENZE - Penzion Siesta Valtice

Přejít na obsah
15
reviews
Moravovi
15 Srp 2020
Skvělé ubytování, všem doporučujeme. Nikdy jsme nezažili takto vstřícný přístup a ochotný personál. Ubytování pěkné čisté, snídaně výborné. Ve všech ohledech myšleno na děti. V jídelně dětský koutek, židličky, k snídani krupicová kaše, venku hřiště, krásný bazén. Není problém cokoliv půjčit, domluvit se. Využili jsme zapůjčení grilu. Po celou dobu otevřený samoobslužný bar 24/7. Jako parta přátel jsme ocenili jak možnost posedět večer na terase, tak uvnitř v jídelně. Jedním slovem paráda. Určitě jsme zde nebyli naposledy. Děkujeme
Vítězsalv Brejcha
18 Črc 2020
S ubytováním v tomto penzionu jsme byli velice spokojeni. Bydleli jsme v apartmánu s vířivou vanou, kterou jsme všichni ocenili. Bohaté snídaně, kde je myšleno i na děti. Ochotný a vstřícný majitel a příjemný přístup personálu. Velmi pěkný a udržovaný bazén v areálu penzionu, který byl vedle dětského hřiště. Rádi se do penzionu opět vrátíme.
Děkujeme za krásnou dovolenou. Brejchovi.
Pavel Nový
02 Říj 2019
Super ubytování s velkou zahradou a bazénem, děti byly nadšené. Pavel
Petr Šedivý
15 Zář 2019
Návštěva sklepa s degustací a super rautem stála za to
Jan
12 Zář 2019
Měli jsme zaplacené ubytování v apartmánu s vířivkou a byla to paráda. Krásně jsme si v teplé lázni odpočinuli. V nabídce penzionu byl velký výběr vína od místních vinařů, které je k dispozici v lednicích v jídelně. Hosté si dle svých chutí sami vyberou a při odjezdu zaplatí. To samé s nealkem či různými pochutinami. Všude bylo čisto a klid. Rádi se sem v budoucnu vrátíme.“
Veronika
08 Zář 2019
Naprosto vynikající přístup personálu, nádherný hotel, příjemné prostředí a centrum na dohled. Pokud do Valtic pojedeme i v budoucnu, rozhodně se rádi znovu ubytujeme zde
Zuzana
05 Zář 2019
„S ubytováním jsme byli maximálně spokojeni. Vše bylo v naprostém pořádku
Petr
29 Srp 2019
- výborná poloha penzionu, klid, prostorný a čistý apartmán s vybavenou kuchyní
- výtečné snídaně
- bazén, dětské hřiště, baby friendly
- ochotný, vstřícný a pohodový pan majitel
- selfservice vinný bar 😉
Ivana
22 Srp 2019
„Snídaně skvělé, pan majitel velmi příjemný, jako bonus navíc degustace vína.“
Petra
20 Srp 2019
„Ochotný personál.vyborne snídaně. Parkování ve dvoře.“
Radim
15 Srp 2019
Vse dokonale.Veliky vyber na baru.Muzu jen doporucit.“
Vladimíra
30 Črc 2019
„Snídaně výborná, lokalita výborná, moc pěkný a čistý penzion, personál přátelský
Karolina
20 Črc 2019
Líbilo se · Siesta celkově naprosto úžasná - personál, ubytování, snídaně i otevřený bar.
Hochreiter
13 Črc 2019
Byli jsme spokojeni a rádi se vrátíme spět a ubytujeme se případně i na delší dobu.

Líbilo se · Snídaně chutnala, velký výběr pečiva a vícezrnný chleba, hlavně všechno čerstvé.
Všechno bylo super a výborné.
Lokalita výborná, kousek od centra.

Nelíbilo se · Byli jsme v tomto penzionu poprvé, takže nemůžeme přesně hodnotit co nám nevyhovovalo.
Všechno bylo v pořádku a byli jsme moc spokojeni.
Jarek
09 Črc 2019

Líbilo se · Na minulý prodloužený víkend, kdy se konaly chrtí dostihy již v Lednici nebyl volný žádný pro nás cenově přijatelný hotel ani penzión povolující také psy, takže jsem si v největší databázi ubytování (http://www.booking.com/Share-OhGHZBO) našel nejlépe hodnocený a vybavený Penzion a sklep Siesta Valtice, a nyní mohu zhodnotit, že šlo o výbornou volbu 👍.
Nejen že je penzión pouze 9 minut autem od dostihového závodiště v Lednici, ale je na něm vidět, že zde osobně už 13 let pracuje přímo majitel, a ne jen zaměstnanci.
Mezi provozovatelem tohoto penziónu a zákazníky tak vzniká až přátelský vztah a důvěra, čehož se obvykle člověk v anonymním hotelu dočkat nemůže.
Voňavé, čisté a klimatizované pokoje jsou vybavené krásným novým nábytkem, WiFi a větší LCD televizí, také koupelna s WC vypadají jako nové 👍.
V ceně ubytování jsou klasické snídaně formou "švédských stolů", kde si každý od 8 až do luxusních 10:00 může dát cokoliv z čerstvě připraveného jídla a pití.
Přes den, kdy většina hostů penziónu vyráží na kolech nebo autem poznávat nádherné okolí se v penziónu Siesta nevaří, ale kolem ve Valticích je v docházkové vzdálenosti hned několik výborných restaurací, nemluvě o autem jen 10 minut vzdálené Lednici.
Kdykoliv si však chcete dát v penziónu Siesta čerstvou kávu z automatu, alko a nealko n...
Návrat na obsah